Ons bedrijf

Ons bedrijf begon op 1 september  2007. De gebroeders Steven en Henk-Jan hebben zich toen ingeschreven bij de KvK in Harderwijk.

We begonnen eerst met een oude aanhanger met daar een kraantje erop. Voor in de buurt was dat ideaal om de mini kraan te verplaatsen.
Maar er kwam steeds meer vraag naar de mini kraan dus besloten we een nieuwe aanhanger te kopen. Vanaf het begin hebben we als stelregel: veiligheid voor alles. Wanneer de minikraan achter de auto moet, heb je een goede aanhanger nodig.

Door de grote vraag is in 2008 ons wagenpark uitgebreid met een kleine kipper en in 2011 met een Ahlman shovel.

Gebroeders Mulder Elspeet - Middenweg

Ook op andere terreinen groeiden we door. We verhuren al weer een flinke tijd ook containers. We hebben een container-carrier achter onze tractor. Daarmee kunnen we ook onverhard terrein uit de voeten. Ook hebben we een toiletunit in de verhuur. We kwamen deze zomaar een keer ergens tegen. Vervolgens bleek het een ideaal ding te zijn om in de bouw te gebruiken. Er blijkt enorm veel vraag naar te zijn.

In februari 2009 hebben we de zand- en grindhandel van HBT uit Uddel overgenomen. We deden altijd al wel wat in zand en grind maar we hadden tot dat moment nog geen sleufsilo's daarvoor. Toen HBT zich helemaal ging richten op transport, heeft het bedrijf na 44 jaar de zand- en grindhandel aan de gebroeders Mulder overgedaan. In maart 2009 zijn alle sleufsilo-wanden verplaatst naar Elspeet  en daar weer op gebouwd.

Op dit moment bestaan onze werkzaamheden vooral uit: